CLEAR-Young-smiling-cleaner-woman-I-29950436

Nu lasa murdaria sa-­ti perturbe creativitatea!

Nicio casa nu seamana cu o alta, decat din perspectiva spatiului asemanator spre exemplu al apartamentelor dintr­un bloc, sau al unui cartier cu case tip.

Si casa ta este diferita pentru ca abunda cu personalitatea ta, a familiei, drept pentru care pentru curatenie stii exact care este ordinea in care vrei sa iti intretii casa.

Oare ai putea sa lasi pe mana altcuiva aceasta dereticare si curatire generala?

Noi iti spunem ca se poate, pentru ca exact cu asta ne ocupam, in apartament sau in orice locuinta, ori birou.

DE CATE ORI? DE CAT MAI MULTE ORI

Norma care arata cand este nevoie de menaj in locuinta, o stabilesti tu. De cate ori? De cat mai multe ori, pentru ca daca este ceva care sa te deranjeze si chiar sa ajunga sa te indispuna, ei bine, acest fapt este murdaria.

Noi punem in valoare prin curatare nu doar aspectul unei canapele, ci actionam pentru eliminare acarieni printr­o interventie gentila asupra materialelor din care este produsa. Fie ca ai de curatat saltele, recamiere, divane, scaune sau fotolii tapitate, te asiguram ca intervenim profesional cu specialisti in curatare si cu solutii exclusiv dedicate operatiunii.

Cartea noastra de vizita este multumirea clientilor,

Va multumim pentru ca ati apelat la serviciile FacemCuratenie.com si va dorim o zi minunata,

Echipa FacemCuratenie.com

Stimati clienti,

CURATENIA INCEPE CU NOI !


Din dorinta noastră de a avea un bussiness in care sa ne putem implica împreuna, ca familie, acumuland 10 ani de experienta in servicii profesionale de curatenie am infiintat firma de curatenie FacemCuratenie.com in Bucuresti.

Activand in domeniu, ca angajati am constatat ca exista multe aspecte ce pot fi imbunatatite, pentru a oferi clientilor servicii de curatenie mai profesionale de :

– curatenie generala;
– curatenie de intretinere;
– curatenie dupa petrecceri si evenimente;
– curatenie dupa contsructor;
– curatenie birouri si spatii comerciale;
– curatare /spalare saltele si canapele;
– curatare /sapalare covoare si mochete


OPERATIUNI DE CURATARE PERSONALIZATE

Lasa grijile in privinta particularitatii locatiei tale sau a genului activitatilor personale atunci cand ne chemi la curatenie. Noi iti oferim servicii si operatiuni de curatare personalizate incat sa fii multumit de fiecare data.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

PENTRU AFACEREA TA

Concentreaza-­te pe ideile muncii tale si lasa­-ne pe noi sa facem curatenie pentru ca avem experienta si determinare. Pentru afacerea ta solutia unei activiati relaxate si sigure este curatenia periodica realizata de echipa noastra de profesionisti exact atunci cand este nevoie.

qe3
Contact : +40 771 390 976 e-mail : office@facemcuratenie.com
Cerere Oferta

Numele (obligatoriu)

Compania

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Tip curatenie (obligatoriu)

Tip locatie(obligatoriu)

Alte detalii