Curatare, spalare si igienizare mochete

*Nu suntem platitori de TVA

*Preturile sunt estimative, acestea pot creste sau scadea in urma intocmirii unui raport de evaluare

  • Pana la 100 mp 6 ron/mp
  • Intre 100 - 200 mp  5 ron/mp
  • Intre 200 - 500 mp  4 ron/mp
  • Peste 500 mp  Negociabil
 

 Etapele curatarii si spalarii covoarelor/mochetelor

 ETAPA PREGATITOARE

Prima etapa in curatarea covorului/mochetei este desprafuirea covorului sau curatarea de praf, par si impuritati. In aceasta etapa se foloseste sistemul profesional de curatare american KIRBY.

KIRBY are la baza o perie rotativa care in acelasi timp perie, bate si extrage din covor firele de par, nisipul,praful sau orice alte impuritati aflate in baza covorului/mochetei.
Prin folosirea sistemelor profesionale de curatenie marca Kirby garantam calitatea serviciilor de curatare a covoarelor,mochetelor.
Kirby este singurul sistem de curatenie din lume care indeparteaza acarienii din covoarele/mochetele dvs!!!Kirby este singurul sistem de aspirare profesional american care foloseste filtrarea HEPA cu tehnologie microalergenica.


 ETAPA DE SPALARE

Dupa ce covorul/mocheta a fost curatat de praf si de impuritati urmeaza etapa a doua si anume spalarea covorului/mochetei. Spalarea covorului se face cu sistemul profesional de spalare Ghibli monodisc. Acesta are la baza o perie rotativa care se învarte cu 1300 Rot/min si freaca mocheta. In acelasi timp se injecteaza o spuma activa uscata care actioneaza asupra zonei unde este necesara curatarea.

Solutia din care se formeaza spuma este special conceputa pentru utilizarea doar împreuna cumonodiscul, nu este toxica, si nu polueaza mediul. Cleanliness And Beauty Of Your Home foloseste doar solutii omologate si testate din punct de vedere sanitar. Solutiile folosite de noi sunt de la www.cloverchemicals.com din Marea Britanie Va asiguram de calitatea superioara a detergentilor si a echipamentelor de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE sunt detergenti speciali pentru aceasta operatiune de curatare a covoarelor/mochetelor


ETAPA DE CURATARE CU INJECTIE EXTRACTIE

Dupa ce covorul/mocheta a fost periat spuma este lasata sa actioneze, urmeaza etapa a treia unde se foloseste aspiratorul profesional de injectie extractie. Spuma este lasata sa actioneze asupra covorului/mochetei dupa care este adunata împreuna cu mizeria care a iesit din covor/mocheta cu un aspirator profesional Ghibli, de mare putere, care practic extrage toate impuritatile si microbii lasand in urma un mediu uscat! In urma procesului de curatare mocheta necesita un timp de uscare de 4-6h, ea ramanand usor umeda.

Va asiguram de calitatea superioara a detergentilor si a echipamentelor de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE sunt detergenti speciali pentru aceasta operatiune de curatare a tapiteriilor scaunelor, fotoliilor, canapelelor si saltelor. In general, sunt destinati tratarii suprafetelor cu care corpul nostru intra in contact cu materialele textile sau din piele ale mobilierului de curatat.

* Apeland la serviciile noastre va oferim o evaluare gratuita

Contact : +40 771 390 976 e-mail : office@facemcuratenie.com